Pien Presenteert

Als presentator ben ik zeer veelzijdig en kan ik heel snel schakelen. Niet alleen neem ik de door de opdrachtgever geleverde informatie zeer goed in me op, maar ben vooral op mijn best met wat er op het moment gebeurt. Het liefste doe ik dat met een komische noot. Jaren in de Stand-Up comedy doet dingen met je. Toch zal ik nooit het belang van de presentatie uit het oog verliezen. Van de heren van Ronde Tafel 123 te Den Haag, kreeg ik dan ook het compliment dat ik de door hen georganiseerde fundraiser met veel gevoel voor het moment had gepresenteerd.

De afgelopen 11 jaar heb ik met heel veel plezier het Libelle paviljoen van de Libelle Zomerweek mogen presenteren. Een één week durend festijn waar de afgelopen jaren rond de 85.000 bezoekers per week zijn geweest. Daar had ik het grote genoegen artiesten, zoals oa Trijntje Oosterhuis, Angela Groothuizen, Normaal, van DikHout, Xander de Buisjoné, Jeroen van der Boom, LA the Voices (Nog met Gordon) e.v.a. aan te kondigen. Minister presidenten: Jan Peter Balkenende en Mark Rutte en politici: Jeanine Hennis, Diederik Samsom, Minister Plassterk, schrijvers: Arthur Japin, Heleen van Rooyen en niet te vergeten de zeer gewaardeerde Libelle columnisten: Tineke, Wieke, Hans, Juul, Miriam en Femke. De teksten van mijn presentaties schrijf ik zelf. Het mooiste zijn de zinnen die spontaan komen.

Kijk hier naar een impressie van de afgelopen Libelle Zomerweken:

Zomerweek 2013 – 2

Libelle Zomerweek 2013

Libelle Zomerweek 2012

Ik mocht ook presenteren bij het Groninger Studentencabaret Festival, Cabaretesk Eindhoven, Het Slingertouw in Eindhoven, Villa Pardoes, Philips Toneelvereniging. MPI Next Generation , en was veelvuldig als MC bij de Comedy Explosion en de Girls Comedy Night te vinden.

Van 15 tot en met 21 mei 2017 barst de Libelle Zomerweek weer los. Meer informatie daarover kunt u vinden op www.libellezomerweek.nl