Stemloos maar gelukkig

Was ik toch echt van plan om iedere dag even wat te schrijven, maar ik was even vergeten hoe verschrikkelijk lichamelijk vermoeiend die geweldige Zomerweek eigenlijk is! Je wordt ouder mama geef het maar toe!

Lichamelijk is het killing, die vier treetjes, meedansen met iedere band, maar geestelijk krijg ik er zo’n enorme boost van dat is gewoon niet meer normaal!

Wat heb ik de afgelopen dagen allemaal mogen aanschouwen in de Libelle Big Saloon: Dinsdag: Lisa Lois en de trotse NET vader Wesley Klein, Woensdag: van Dik Hout en Claudia de Breij (die de tent zo stil kreeg dat je een speld kon horen vallen, ECHT geweldig!) donderdag: Tim Knol (die ik en passant even aan Grammy Award winnaar Billy Yates kon voorstellen, die vervolgens weer met een cd van Tim naar huis gaat (Nasville, Tennessee!)) en Miss Montreal. Wat is die band leuk zeg. Iedereen trouwens!

Vandaag mocht ik Glennis Grace en Stevie Ann het podium opschreeuwen en dat doe ik dan ook met verve. Zo ook de heren Pechtold en Rutte, die beiden, zoals iedere gast bij ons weggaan met een bom vitaminen voor de toekomst, namelijk een aardbeienplant…. Van beide mannen kreeg ik een welgemeende kus…en daar werd ik wel een beetje stil van…nou heel even dan, want de meeste mensen weten dat ik alleen stil ben als ik slaap 😉

Morgen komen Femke en Jan Peter en Danny de Munk en Elske de Wall… het belooft een waanzinnig mooie dag te worden, maar wel druk. Doe het rustig aan en geniet!

Wil je een mailtje krijgen bij een nieuw bericht? Meld je aan:


 

Dit bericht is geschreven in Algemeen | Bookmark | RSS feed | Reageer. .

Een reactie