Over mij

Biografie

Sinds ik me kan heugen ben ik al bezig met toneel, zingen en spelen. Na verschillende cursussen kleinkunst en stand-up comedy lessen van Sanne Wallis de Vries viel het kwartje. Best wel hard.

Ik kreeg de kans me aan te sluiten bij De Comedy Explosion en de Girls Comedy Night. Deed mee aan het Amsterdams Kleinkunstfestival en haalde de halve finale. Schreef, samen met Bam Commijs (piano), twee avondvullende programma’s waarin zelfgeschreven liedjes zaten: Guts en Comeback . In 2004 werd ik gevraagd de  halve finale van het 18e Groninger Studenten Cabaretfestival te presenteren en ook dat kwartje viel hard. In mei 2005 werd ik ingelijfd door Libelle om de Zomerweek te presenteren. Dit jaar mag ik dat voor de 12e keer gaan doen! (Het evenement trekt rond de 85.000 bezoekers in een week)

Wat heb ik allemaal nog  meer gedaan en is nog volop aan de gang?

Acteren:   Studiodame in Weemoedt, serie van Thijs Römer, regie Jon Carthaus; Moeder van de pestkop in De Boskampi’s van Arne Toonen;  afstudeervoorstelling ‘Katabolisme’ van Camerettenwinnaar Vincent Geers.

Schrijven;  columns voor “Big Is Beautiful” het blad voor Happy curvy ladies. Pien’s Uittip in Libelle. Liedteksten, op nieuwe en bestaande muziek. Website teksten voor verschillende websites

De Moppies: Buitengewoon maatwerkentertainment waarbij onze klant een unieke avond uit kan verwachten. Meer weten, bezoek De Moppies

Zingen: B4Music een muziekproject van enthousiaste muzikanten uit Almere en omstreken.

Ondanks het feit dat op de teller best wat jaartjes staan, ben ik  nog steeds bezig met leren, leren, leren. Wilt u iets van me weten of ergens voor inzetten, neem dan snel contact met me op!