De kop is eraf

Altijd weer spannend zo’n eerste dag ‘zomerweken’. (Gebruikt als werkwoord, niet verkeerd)

Mij kan je de hele dag in de grote tent (ditmaal de Big Saloon genoemd) vinden. De styling is dit jaar echt geweldig. Iets wat we allemaal zo mee naar huis zouden willen nemen.

Zoals elk jaar zijn ook de artiesten weer superaardig en allemaal verbaasd dat de Zomerweek zo’n enorm strak georganiseerd evenement is. Zo langzamerhand ben ik er aan gewend dat alles op rolletjes loopt, maar het is ieder jaar weer ongelofelijk hoe het er weer uitziet.

Vandaag was Trijntje Oosterhuis er bijvoorbeeld, ik vind haar echt oprecht de meest geweldige zangeres van Nederland van dit moment, en ook nog lang daarna denk ik en was er dan ook oprecht trots op om haar aan te kondigen! Dus dat deed ik zoals in de zin hiervoor beschreven. Na afloop van haar optreden zei ze: “Dank je voor je ontzettend lieve aankondiging, maar ik denk dan altijd… nou moet ik dat nog waar gaan maken ook.” Dus je begrijpt… Mevrouw Oosterhuis is nog een stukje hoger op het trapje geklommen!

Een regelrechte verrassing was Christiaan Hof, een heerlijke zanger met een bloedgoeie band, bestaande uit allemaal jonge honden. Ik heb meteen een cd van hem gekocht! Die kan je nog zo lekker ouderwets laten signeren! (heeft Christiaan ook gedaan!) Die gaat de komende week dus in mijn auto op als ik weer naar het Muiderzand rij!

Ik hou jullie op de hoogte!

Dit bericht is geschreven in Algemeen | Bookmark | RSS feed | Reageer. .

Reageer

Je emailadres is veilig bij mij Velden met een * moet je invullen

*
*

Je mag HTML tags gebruiken.