We mogen bijna weer!

Ben de dagen aan het aftellen!

Libelle is dit jaar 80 jaar 40 en dat wordt het hele jaar door groots en meeslepend gevierd. Weer op het strand van Almere, weer een heel dorp wat verrijst om de gemiddeld 85.000 bezoekers en bezoeksters de hele week te accomoderen. En ik mag weer de hele week het programma op het hoofdpodium aan elkaar praten. Ik kan bijna niets verzinnen wat ik leuker vind.

Op het laatste moment moet er nog een hoop gebeuren. Die punten moeten nog op de feest “i” want dat het weer een feest gaat worden dat staat buiten kijf.

Dolce & Libella is het thema dit jaar en we dompelen ons onder in het Italië van de jaren 50, van La Dolce Vita, van de zwarte jurken met kant, de grote zonnebrillen en de rood, blauw en zwart gestreepte parasols, met kleur kleur kleur overal waar je kijkt.

Ieder jaar is er een groepje vrouwen die ervoor zorgen dat ze helemaal in thema zijn. Zij genieten zich suf en ik ben hartstikke benieuwd wat ze dit jaar weer aanhebben.

Zelf mag ik volgende week naar de kleermaakster. Voor mij is D&G het thema, compleet met grote knot, rode lippen en drama, drama, drama…behalve dan op het podium met al die nieuwe en reeds gevestigde artiesten. Echt altijd weer een waar feest.

Ik kan niet wachten!

Libelle zomerweek Dolce & Libella

Dit bericht is geschreven in Algemeen | Bookmark | RSS feed | Reageer. .

3 reacties