Het is weer eens tijd voor een update

Jeetje! Met het schaamrood op mijn kaken bekijk ik mijn eigen website. De laatste keer een update zo’n twee jaar geleden. Elk jaar neem ik me weer voor om enthousiast te schrijven over wat ik allemaal aan het doen ben, maar dan komt toch weer die valse bescheidenheid om de hoek kijken en dan durf ik dat op de een of andere manier opeens niet meer.

Maar vandaag gaat dat roer om! Ik las ergens dat ik voor mezelf moest gaan kiezen, dus dan is dit misschien een mooie stap. Een hele mooie stap. Een  update van mijn eigen site.

De afgelopen tijd heel erg veel gedaan waar ik enorm veel van geleerd heb. Natuurlijk ben ik nog steeds samen met Ariadne ter Haar De Moppies. Een buitengewoon maatwerkduo, inzetbaar voor bedrijfsfeesten en speciale diners, bijeenkomsten, lanceringen etc. Met onze cabareteske interactie, waarbij we iedereen kennen (tot 120 personen), waarvoor we een speciale company song schrijven en, steeds vaker, ook een prachtige quiz op maat maken. De deelnemers zijn flabbergasted en leren elkaar op een hele andere manier kennen. Alles natuurlijk op een ludieke manier gepresenteerd. Ariadne en ik kennen elkaar van haver tot gort en weten precies waar de ander naartoe gaat in improvisaties. Nooit plat, nooit over de schreef en nooit zetten we iemand voor gek.

Ariadne heeft inmiddels een opleiding tot coach en teamcoach afgerond en is een prachtig bedrijf gestart: Lefeffect. In het onderdeel Creatief Lef, spelen De Moppies een grote rol.

In deze tijd van veel onzekerheid bij bedrijven, fusies en inkrimpingen, is het belangrijk dat teams op elkaar kunnen vertrouwen. Werknemers willen weten dat ze er toe doen en dat ze niet van hogerhand opgelegd krijgen hoe ze moeten werken. Immers, als een van jouw ideeën wordt geïmplementeerd, ben je toch zo trots als een pauw! De boel op gang krijgen, mensen op een ander niveau aan de praat krijgen en leren niet te grote stappen te nemen om snel thuis te zijn; daar zijn wij uitermate goed voor inzetbaar. Omdat De Moppies zo open en openhartig zijn, is de schroom in een groep al heel snel verdwenen en kan je aan de slag. Kijk maar even op de site van Lefeffect om te zien wat Ariadne allemaal doet. Maar vragen aan mij kan ook altijd natuurlijk.

En dan…voorlopig even het laatste van dit blogje….ik ga 23-29 mei weer de Libelle Zomwerweek presenteren. Spannend, leuk en gezellig! Het thema is Let’s Dance en dat gaan we ook ten volle doen! Waar je maar loopt zal de aanstekelijke muziek je richting het Libelle plein halen om daar in ‘mijn’ tent volop te genieten van dansen, optredens, maar vooral veel muziek waarbij je niet stil kunt zitten! Weer anders dan vorig jaar, maar zeker weer gezellig, heerlijk genieten en lachen. Heel veel lachen. 7 dagen lang!

Zie ik je dan?

 

 

 

Dit bericht is geschreven in Algemeen | Bookmark | RSS feed | Reageer. .

Een reactie