Hartstikke Modern

Niet te geloven wat ik allemaal zo langzamerhand al weet van moderne dingen als Iphone, Ipad, websites onderhouden en woorden die momenteel helemaal in zijn. Meer nog verbaas ik me telkenmale dat er nog zoveel dingen zijn waar ik überhaupt geen kaas van heb gegeten. Dingen die ik het liefste tot op het bot doorgrond, maar waar ik uiteindelijk geen snars van begrijp. En dat is goed. Dat hoort ook zo. Geen mens kan alles weten en overal goed in zijn. Dan zou de wereld er verrekte saai uitzien. Niemand die een ander helpt.

Zo was het voor mij ongelofelijk van belang dat ik regelmatig mijn site ging updaten. Ingeschreven voor een online cursusje, eerste les vlotjes…dat wist ik allemaal al. Tweede lesje, fluitend doorheen etc. etc. Nou zeg ik wel etc. etc, maar opeens stokt het dan. Kom ik niet verder, ben ik afgeleid en gooi ik mijn website bijltje erbij neer en denk: Eens per jaar is regelmatig toch?

Dat is dus vandaag! Een kleine update. Om te laten weten dat ik nog steeds presenteer en lekker bezig ben met De Moppies, buitengewoon maatwerkentertainment. Op het moment zelf improviseren met de informatie van de opdrachtgever, eenmalig. Veel werk, maar oh zo dankbaar!

Dit bericht is geschreven in Algemeen | Bookmark | RSS feed | Reageer. .

Een reactie